Μικτή Χορωδία
​Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
 
 

Η Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ιδρύθηκε το 1995, με πρωτοβουλία του μαέστρου Γιάννη Τσανακά και επίλεκτων χορωδών της Λάρισας.

Το 2002 η διεύθυνσή της ανετέθη στο σημερινό της διευθυντή Δημήτρη Καρβούνη. Έδωσε μεγάλο αριθμό συναυλιών στη Λάρισα και άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού στις οποίες παρουσίασε μεγάλο αριθμό έργων a cappella χορωδιακής μουσικής και σε συνεργασία με διάφορα Ορχηστρικά Σύνολα μεγάλα έργα των: Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Orff, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μπαλτά, Λεοντή κ.α.
Το 2003 βραβεύτηκε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ το 2004 και το 2009 συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στην Πάτμο. Το Ανδρικό τμήμα της χορωδίας, συμμετείχε το 2003-2004 στην παράσταση «Κηποθέατρο» του Νίκου Κυπουργού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και Θεσσαλονίκης.

​Τον 2009 έδωσε συναυλία προς τιμή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου.
Ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το CD «Έλα να πάμε τσάρκα» με ρεμπέτικες καντάδες, διασκευασμένες για χορωδία και οργανικό σύνολο. Το 2014 και 2015 διοργάνωσε σεμινάρια χορωδιακής μουσικής με τον διακεκριμένο μαέστρο Αντώνη Κοντογεωργίου.
Συνεργάστηκε με το μουσικό σύνολο “Piandemonium” (έξι πιάνα, δώδεκα πιανίστες) στη Λάρισα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ συμμετείχε στις παραστάσεις «Όλη η Ελλάδα για το Μίκη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Συνεργάζεται με πολλούς φορείς της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης (Δήμος Λαρισαίων, Θεσσαλικό Θέατρο, Ιερά Μητρόπολη κ.α.).