Φάνης Αντωνόπουλος 

"Ένας άλλος κόσμος"

Ακρόαση ή αγορά:
​​
Amazon
Apple Music
Spotify
SHAZAM
Deezer
TIDAL
Η Subways Music παρουσιάζει τη σονάτα (σε 3 μέρη) για τρομπόνι και πιάνο του Φάνη Αντωνόπουλου με τίτλο “Ένας άλλος κόσμος” (Another World).
Ερμηνεύουν οι Γιάννης Καΐκης (τρομπόνι) και Μαριλίνα Τζελέπη (πιάνο).

Tracks:
Ι. Allegro II. Adagio III. Allegro con brioΣημείωμα για το έργο:
Έμπνευση για το έργο αποτέλεσε η μαρτυρία ενός καλλιτέχνη για την απαξίωση και την έλλειψη κατανόησης του διαφορετικού, εναλλακτικού τρόπου σκέψης του, από γραφειοκράτες υπαλλήλους σε μια υπηρεσία, την οποία είχε ανάγκη ώστε να προχωρήσει μια προσωπική του υπόθεση. Περιγράφεται η σκληρή και άτεγκτη στάση του διευθυντή της υπηρεσίας, ο χλευασμός των υπαλλήλων ως προς τις καλλιτεχνικές του ιδέες, αλλά και η απόγνωση του ίδιου του καλλιτέχνη, που όσο και να προσπαθούσε δεν μπορούσε να βρει ανταπόκριση στις ανάγκες του.
Στη σκληρότητα και την αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων, βλέπει ο καλλιτέχνης έναν «άλλο κόσμο» και αυτό περιγράφεται στο πρώτο και το τρίτο μέρος του έργου. Ενώ στο δεύτερο μέρος διαφαίνεται μια συναισθηματική αλλαγή που φανερώνει την ελπίδα για δικαίωση, που προέκυψε από την εκ φύσεως ανάγκη του καλλιτέχνη να βρει τη θετική και αισιόδοξη άποψη της όλης κατάστασης.
Φάνης Αντωνόπουλος

Συντελεστές:
Παραγωγή: Subways Music - Σοφοκλής Σαπουνάς
Ηχογράφηση / Μίξη: Βαγγέλης Σαπουνάς - Subway Recording Studio
Εξώφυλλο, Executive Producer: Τζωρτζίνα Μερεντίτη
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μάριος Μπάνος