Σοφία Καμαγιάννη 

"Τα Κρίνα"

Ακρόαση ή αγορά:

​​Amazon
Apple Music
Spotify
SHAZAM
Youtube Music
TIDAL
H Subways Music παρουσιάζει σε ψηφιακή διαδικτυακή έκδοση, με διαθεσιμότητα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες, μία μοναδική πιανιστική σύνθεση της Σοφίας Καμαγιάννη, με ερμηνεύτρια την ίδια.
Πρόκειται για μία διαδικτυακή κυκλοφορία, η οποία διατίθεται διεθνώς, αποκλειστικά, μέσω της Subways Music.


Σημείωμα για το έργο:

"Το χειμώνα στα τέλη του 2015 βρέθηκα στο εργαστήριο της Λουκίας Ορφανού (ψηφιδογράφος). Δούλευε τότε τα έργα για την έκθεσή της με τίτλο "Κρίνα και άλλα μινωικά μοτίβα". Με τη χαρά και τον ενθουσιασμό ότι ήμουν προσκεκλημένη της στα εγκαίνια της έκθεσης αυτής για μια μίνι σόλο πιάνο συναυλία, πήγα να αφουγκραστώ από πρώτο χέρι τις αγωνίες της και το σμίλεμα της σύλληψής της. Πάνω σε ένα θέμα -τα κρίνα- απαράμιλλης ομορφιάς και ελκτικής δύναμης διαχρονικά. Η Λουκία με μετέφερε στον κόσμο της και μέσα από την πράξη -ομολογουμένως εντυπωσιακή διαδικασία η δημιουργία ψηφιδωτών. Ήταν μια πολύ εμπνευστική συνάντηση, πλημμύρισα από αισθήσεις και συναισθήματα. Έτσι αυθόρμητα προέκυψαν μετά και "Τα κρίνα" τα δικά μου, τα μουσικά. Τα οποία φυσικά ακούστηκαν για πρώτη φορά, ανάμεσα σε άλλα κομμάτια, στα εγκαίνια της έκθεσης αυτής (Palais Hirsch Schwetzingen, Haidelberg, Φεβρουάριος 2016).
Σήμερα, την εποχή του covid-19, σηματοδοτώντας την ηχογράφηση του έργου αυτού, από τους πολλούς συμβολισμούς που ακολουθούν το λουλούδι του κρίνου ανά τους αιώνες, διαλέγω αυτόν της αναγέννησης."
Σοφία ΚαμαγιάννηΣυντελεστές:
Παραγωγή: Subways Music - Σοφοκλής Σαπουνάς
Πιάνο: Σοφία Καμαγιάννη
Ηχογράφηση: Tim Ward
Επεξεργασία ήχου: Βαγγέλης Σαπουνάς - Subway Recording Studios
Εξώφυλλο: Ψηφιδωτό από την έκθεση "Κρίνα και άλλα μινωϊκά μοτίβα"
Καλλιτέχνης: Λουκία Ορφανού
Executive Producer: Τζωρτζίνα Μερεντίτη
Copyright: Σοφοκλής Σαπουνάς