Μπρουνίλντα-Ευγενία Μάλο
 
 

Ξεκίνησε να δέχεται μαθήματα βιολιού σε ηλικία 6 ετών. Αποφοίτησε το 1997 με «Δίπλωμα Βιολιού» με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση» από την τάξη του καθηγητή Τάτση Αποστολίδη στο Ωδείο Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δίδαξε μουσική για πολλά έτη ως μόνιμη καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είναι Κορυφαία στα α΄ βιολιά της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και υπήρξε μέλος της Ορχήστρας των Χρωμάτων από το 1995 έως το 2000. Επίσης, έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου.

Είναι μέλος του κουαρτέτου εγχόρδων “L’ Anima” από το 1998, με το οποίο – μεταξύ άλλων – έχει εμφανιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου ως προσκεκλημένη της Προεδρίας της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης. Επίσης, με το ίδιο σχήμα εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2003 στη Στοά του Αττάλου κατά την Τελετή Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώπιον των 25 ηγετών και αντιπροσωπειών των χωρών μελών, ως προσκεκλημένη του Υπ. Εξωτερικών και της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Tον Οκτώβριο του 2011 εκδόθηκε ο δίσκος της με το κουαρτέτο εγχόρδων “L' Anima” με τίτλο "Mουσική για χορδές", με έργα του διακεκριμένου συνθέτη Σάββα Ζάννα.

Στον Σεπτέμβριο του 2014 εκδόθηκε, πάλι από την Subways Music, ο διπλός δίσκος “The String Quartets”, στον οποίο το κουαρτέτο “L’ Anima” ερμηνεύει το σύνολο των έξι – μέχρι εκείνη τη στιγμή συντεθέντων – κουαρτέτων εγχόρδων του πλέον διακεκριμένου διεθνώς Έλληνα συνθέτη λόγιας μουσικής, του Ακαδημαϊκού και Προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Μουσουργών, Θόδωρου Αντωνίου.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και ερμηνευτές από το χώρο της έντεχνης μουσικής και τραγουδιού, τόσο μέσω της δισκογραφίας, όσο και με τη συμμετοχή της σε πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο 2016, ως μέλος τού “L' Anima”, βραβεύτηκε για τη δισκογραφία της από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.